A Megbízható Szerelő alapításával az egyik célom egy olyan szolgáltatás kialakítása volt, amit a magyar piacon eddig nem találtam. A másik fontos cél, hogy elindítsak egyfajta szemléletváltást, hiszen mindannyian tudjuk, hogy mi az általános hozzáállás a szerelőkhöz. 2000 óta dolgozom a szakmában, sokfelé jártam és sok emberrel találkoztam, beszélgettem. Szinte mondenhol fentartással fogadják a “szakikat”, mert az az általánosan elterjedt kép a szerelőkről, hogy nem lehet megbízni bennünk. “Mindegyik át akar verni, ezért nagyon oda kell figyelni!’ – mondják sokan. Nos, én ezen szereték változtatni! 

Tanulmányaimat a Berze NagyJános Gimnázium informatika szakán végeztem, majd az Általános Vállalkozási Főiskolán folytattam. Sokan kérdezhetik, hogy akkor hogy dolgozhatok a szakmában? Édesapám szintén szakmabeli (hűtéstechnikus, ipari és háztartási gép szerelő), neki köszönhetem az alapokat és gyakorlatilag neki köszönhetek mindent. Nosztalgiával gondolok vissza a gépolajszagú gyerekkori hétvégékre, amit édesapám műhelyében töltöttem. Ott fertőződtem meg a szerelés, javítás sikerének élményével. A főiskola után beiratkoztam a Vak Bottyán János Műszaki Szakközépiskola felnőttképzésének keretein belül induló gyengeáramú, majd erősáramú elektrotechnikus szakára. Gyakorlati időmet természetesen az édesapám által alapított Dotál Szevizben, az iskolai laborban  és a Mátrai Erőmű tanműhelyében töltöttem. A technikusi szak elvégzése után egyértelmű volt, hogy édesapám oldalán a családi cégben folytatom a munkát. Ennek érdekében egy hűtő- és klímatechnikai szerelő szakot is elvégeztem a budapesti Hóbagoly Szakiskolában. A mai napig dolgozok a Dotál Szerviznek, de időközben a saját álmom megvalósításába is belekezdtem.

Véleményem szerint egy megbízható szerelő szakmailag képzett és törekszik a folyamatos fejlődésre, követi a legújabb technológiákat és garanciát vállal az általa elvégzett munkára. Az átláthatóság és a személyes pozitív kisugárzás mellett nagyon fontos, hogy egy megbízható szerelő folyamatosan tájékoztat. Mindig utolérhető, nem cserélgeti a telefonszámát havonta! Ezzel a hozzáállással vágtam bele a Megbízható Szerelő megalapításába és szeretném a jövőben a következő generációnak is ezt a szemléletet átadni és természetesen mindemellett az ügyfélkörömet is bővíteni. Remélem Önt is az elégedett ügyfeleink körében tudhatom, forduljon hozzánk bizalommal! 

Hivatásunk, hogy segítsünk! A munkánk, hogy javítsunk!

Nagy Gergely

Tulajdonos

Mi a probléma?

Szakemberünk felveszi a kapcsolatot Önnel, ha ír nekünk!

[recaptcha]

Vegye fel velem a kapcsolatot

Írjon nekem a fenti Űrlapon vagy hívjon a következő számon!